Innehållet i  en kik off/kurs/workshop varieras efter era önskemål och behov, storlek på gruppen och den tid som avsätts. Där deltagarna kan te.x arbetar med en egen bild/bider eller i grupp eller att göra en målarhelg. Målartillfället kan även förläggas till någon annan plats som t.ex. i skärgården. Det kan också vara målartillfällen som återkommer över flera tillfällen. Jag är öppen för förslag för att tillfredsställa olika variationer av behov.
Jag har stor erfarenhet av att göra kurser i målning med olika grupper. Jag är öppen för att ge förslag på koncept eller att tillsammans utforma ett koncept för målar-eventet.
Du är välkommen att höra av dig för mer information, på 070 15 55 120 eller susalifou@gmail.com

Några omdömen från deltagare:

Företags kickoff hos Susanna.
Bolaget Balansekonomi genomförde en mycket uppskattad, innehållsrik och rolig kickoff hos Susanna, som bjöd på inspirations bildvisning och föreläsning, målning på duk och coachning. Vi fick måla vårt ”inre rum” och för några av oss i bolaget som är ingenjörer med inriktning på teknisk fysik, så blev detta ett intryck som ännu sitter kvar som en ny upplevelse, en upptäcktsfärd med färg och form. Ännu i dag så pratar vi om denna eftermiddag/kväll som något som fick oss närmare varandra. Jag vill varmt rekommendera Susanna, som med sin breda kunskap och härliga sätt guida en grupp till en härlig upplevelse.
Balansekonomi Pia Göthe

Teambuilding för hela företaget på en nivå som passar alla.
I början på sommaren hade vi ett event hos Susanna för hela personalen. Eventet gick i konstens tecken och hade framtiden som tema. Vilket utformats av några representanter från personalen tillsammans med Susanna.
Det hela började med en kort bildvisning och genomgång av olika stilar och tillvägagångssätt om hur man kan måla med akryl. Under genomgången kunde man se hur fantasin började flöda hos personalen.
Hade vädret tillåtit det hade målandet ägt rum i den lummiga Tantolunden men det tillät inte vädrets makter, vi fick hålla oss inomhus i Susannas inspirerande lokal.
Övningen involverade alla på samma villkor oavsett tidigare målningserfarenheter och det var en fröjd att se skaparglöden som resulterade i fem väldigt talande konstverk som vi kommer sätta upp på kontoret.
Vi kan varmt rekommendera Susanna och hennes skräddarsydda målarkurser som en bra teambuildingövning oavsett vad personalen har för erfarenhet och förutsättning.
Hanna Sternhall, Marknadskoordinator, Husbyggnadsvaror HBV Förening

Jag har även samarbetat med arkitektkontor som t.ex. Link och HMXW Arkitekter.